21.4.2012

Kilkkeitä!

Sain vihdoin hinkutettua pari kampaa: nämä ovat taas niitä kolmen vuoden takaisia pronssivaluja, jotka ovat jääneet laatikon pohjalle pyörimään.


Vaikutteita on saatu kovasti tästä udmurttitytön palmikonriipuksen kammasta.

2 kommenttia:

  1. Nämä kammat todella pysäyttivät paristakin syystä. Olen höpsähtänyt ugrilaiseen perinteeseen ja nyt talvella olen käynyt kansalaisopistolla metallikorukurssia ja tiedän miten nuo tehdään. Hienoja, niin kuin monet muutkinesittelemäsi työt.Valoitko nuo muutkin hiusriipuksen osat?

    VastaaPoista
  2. Mulla on selvästi sama höpsähdys :)

    En muita osia tehnyt, tuo kampa vain teki minuunkin vaikutuksen. En tiedä onko alkuperäinen tehty valamalla, mutta nämä mun versiot on ainakin vähän turhan painavia käyttöön.

    Voi, mä niin haluasin saada miljoona kolikkoa et voisin koostaa niistä omat kolikkokorut!

    VastaaPoista