9.9.2014

Muinaistelua

Kesän markkinakausi alkaa olla lopuillaan. Kuralan muinaistekniikkaviikko ja Pukkisaaren muinaismarkkinat ovat takana. Hyviä tapahtumia olivat! Paljon tapasin vanhoja ja uusia tuttuja, opiskelukavereita ja asiakkaita. Kudoin pitkästä aikaa lautanauhaa, nautin auringosta ja sain syödäkseni hyvää muinaisruokaa.

Ompelutarvikevalikoimani on kasvanut muutamalla uudella kuriositeetilla. Luuneulojen lisäksi valmistan myös nauhankudontaan sopivia, hirvenluisia sukkuloita ja lehmänsarvesta valmistettuja "lankatähtiä". Kuvassa myös käsinompeluun sopiva sarvineula, kinnasneula sekä peuranluinen neulakotelo.

1 kommentti:

  1. Aivan ihania työkaluja! Luu tuntuu kyllä käteen niin hyvältä. Itse käytän lähinnä luista taittoveistä mutta tänä kesänä hommasin myös kinnasneulan ja nyörintekovälineen jonka nimeä en ikinä muista... Muinaistekniikkaviikko kuulostaa järisyttävän mielenkiintoiselta. Nyt yritän kääntää kinnasneulatekniikkaa vasurin aivoille tajuttavaksi sillä neulominen,virkkaus tms.ei tosiaankaan oo mun heiniä. Mikäs tuo Tracon on? Mukavaa syksyä! =)

    VastaaPoista